O nama

Novootvoreni ronilački centar “Agram” u mjestu Martinšćica, na otoku Cresu, smješten je u sklopu auto kampa Slatina, te je potpuno opremljen za organiziranje ronilačkih izleta i tečajeva

Široki raspon usluga za nezaboravno ronilačko iskustvo.

Naš cilj je pružiti vam ne samo sigurno ronjenje, već i nevjerojatno iskustvo koje ćete pamtiti. Naš tim stručnjaka bit će vam na raspolaganju kako bi vam pomogao odabrati pravu uslugu prema vašim interesima i razini iskustva.

Tečajevi ronjenja

Ako nikada prije niste ronili, nudimo strukturirani tečaj koji će vam omogućiti da steknete osnovno znanje o ronjenju, naučite sigurnosne postupke i osjećate se udobno u vodi. Naši iskusni instruktori provest će vas kroz sve korake i pružiti vam podršku dok ulazite u svijet podvodne avanture.

Ronilački izleti

Organiziramo izlete na različite lokacije koje su idealne za ronjenje. Bilo da preferirate koraljne grebene, podvodne pećine ili bogatstvo morskog života, imamo raznolike destinacije za vas. Osiguravamo prijevoz, opremu i vodiče kako biste u potpunosti uživali u vašem ronjenju.

Najam opreme

Ako već posjedujete ronilački certifikat, ali nemate vlastitu opremu, možete iznajmiti kvalitetnu opremu iz našeg centra. Imamo širok izbor ronilačkih maski, disaljki, peraja, regulatora i ronilačkih odijela koji će zadovoljiti vaše potrebe.

NAŠ TIM

Mali, ali iskusni tim ronilaca spremnih na avanturu

Robert Pajk

Voditelj

Rene Toplek

Glavni ronioc

24+

godinE iskustva

Naša ponuda prati sve vaše potrebe

Nudimo i cjelodnevne izlete , pogodne za obitelj, sa razgledavanjem i kupanjem u možda najljepšoj lokalnoj atrakciji.

Pratite nas