Usluge našeg ronilačkog centra

Podvodni svijet na dohvat ruke

Naš ronilački centar nudi široku paletu usluga koje zadovoljavaju potrebe i interese ronilaca svih razina iskustva. Bez obzira jeste li početnik ili napredni ronilac, imamo nešto za svakoga. Naš cilj je pružiti vam ne samo izvrsnu ronilačku uslugu, već i stvoriti prijateljsku i poticajnu atmosferu gdje se možete upoznati s drugim roniocima, dijeliti svoje ronilačke priče i stvarati trajna prijateljstva. Dakle, neovisno o tome jeste li početnik ili iskusni ronilac, pozivamo vas da se pridružite našem ronilačkom centru i istražite čaroliju podvodnog svijeta s nama.
Tečajevi ronjenja

Za ronioce s većim iskustvom, imamo različite napredne tečajeve koji će vam omogućiti da unaprijedite svoje vještine i proširite svoje znanje. Od tehničkog ronjenja do ronjenja na olupinama, nudimo specijalizirane tečajeve koji će vam otvoriti vrata prema novim ronilačkim avanturama.

Izleti

Uz tečajeve, naš ronilački centar nudi i organizirane urone u različitim područjima bogatim podvodnim životom. Bez obzira jeste li zaljubljenik u koraljne grebene, zidove, špilje ili olupine brodova, imamo različite lokacije koje će zadovoljiti vaše interese. Naši stručni vodiči povest će vas o uzbudljivim ronilačkim ekspedicijama i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Noćni uroni

Noćni uron je jedinstveno iskustvo koje vam omogućuje da istražite podvodni svijet u posebnom, tajanstvenom svjetlu. Pod zaštitom tamnog neba, noćni uron pruža vam mogućnost otkrivanja fascinantnih noćnih životinja, aktivnosti i transformacija koje se događaju pod vodom.

Discovery dive

Tijekom otkrića Divea, iskusni instruktor će vam pružiti kratku, ali bitnu obuku o osnovnim tehnikama i sigurnosnim postupcima ronjenja. Naučit ćete kako pravilno koristiti ronilačku opremu, kako disati kroz regulator, uranjati i izranjati te kako održavati ravnotežu i sigurnost pod vodom.

Najam opreme

Pored tečajeva i urona, naš ronilački centar nudi i iznajmljivanje ronilačke opreme visoke kvalitete. Možete se opremiti svim potrebnim ronilačkim atributima za vaš urone i biti sigurni da koristite opremu koja je sigurna i pouzdana.

Istraživanje olupina

Istraživanje olupina pruža roniocima jedinstvenu priliku da istraže potopljene brodove ili druge strukture pod vodom. Ova uzbudljiva aktivnost omogućuje vam da zavirite u prošlost i doživite misteriju i povijest koja se krije ispod morske površine.

Tečaj ronjenja R1 CMAS je početni tečaj koji se temelji na CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques) sustavu obuke ronilaca. Ovaj tečaj namijenjen je osobama bez prethodnog iskustva u ronjenju i pruža temeljno znanje i vještine potrebne za sigurno ronjenje.

Tijekom tečaja R1 CMAS, polaznici će se upoznati s osnovnim konceptima i tehnikama ronjenja. Teorijska nastava obuhvaća teme poput fizike podvodnog okruženja, ronilačke opreme, fiziologije disanja, sigurnosnih postupaka i planiranja urona.

Tečaj ronjenja R1 CMAS izvrstan je početak svega što želi istražiti podvodni svijet i započeti svoje ronilačko putovanje s pouzdanim znanjem i vještinama.